• 011

Få en stråhat og Be One Piece

Vejret er begyndt at blive varmere, og det er tid til, at sommerudstyret kommer på gaden.Sommeren er varm i Kina.Det er ikke kun den trykkende varme, der gør folk triste, men også den brændende sol og ultrastærk ultraviolet stråling udendørs.Onsdag eftermiddag, mens han handlede på Huaihai Road med sin kollega (Zaza), lugtede modereporteren et tegn på, at stråhatte var på vej tilbage.Når du åbner den lille røde bog, vil du også se, at "stråhatsanbefaling" er kommet på hotlisten.

 

4afbfbedab64034f8207dce4b272ca3708551d45

 

Selvfølgelig har stråhatte længe været et almindeligt tilbehør til sommerpåklædning.Men stråhatte er ikke bare dekorative, og i lang tid har de måske været mere funktionelle end dekorative.Når alt kommer til alt er stråhattemateriale sejt, halm er åndbart og ventileret, og den brede hattekant kan spille en god skyggeeffekt.

I de år, som ikke er moderigtige, er stråhattenes stilarter ikke forskellige, og den mest almindelige er måske de brede risstråhatte med ledning på landet.

Hvis du har en god hukommelse, kan du på dette tidspunkt huske, at da du var barn, tog du til bjergene med dine forældre om sommeren.En stråhat bundet til en snor blev spændt under din hage.Hvis det blæste kraftigt, gled stråhatten hurtigt fra dit hoved, men den var godt fastgjort til baghovedet.

I dag er stråhatte dog blevet meget mere moderigtige, med et bredere udvalg af stilarter og stilarter.Selve stråhatten er også pyntet: blondekant, stråbue-dekoration, bevidst knækket rand, selv den funktionelle snor, der forhindrer stråhatten i at blive blæst væk, er blevet erstattet af blondebinding.

Med hensyn til stil, andre traditionelle hat stilarter, såsom fiskerhat, baseball hat, bøttehat, osv., er dukket op halm version, hat beslutningstagere bruger halm vævning proces til at omdefinere og præsentere andre hat stilarter.

I den varme sommer har stråhatten med andre ord fordelen af ​​funktionalitet, men den konkurrerer også med andre hatte i stil.

Til sommeren 2020 tilføjer high street-mærker mere modepræg til deres stråhatte.

Interface mode er fundet, når shopping, strå fisker hat udseende sats er meget høj.På hovedgaden kan mærker som ZARA, Mango, Niko og... Og så videre se mindst to typer stråfiskerhatte på udsalg.Disse mærker inkorporerer klart to af sommerens tophatte-trends, stråhatte og fiskerhatte.


Indlægstid: 15. september 2022